Meteen naar de content

Volg ons!

Klanten waarderen ons met een 9.1👌

Vanaf € 40,- gratis verzending

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Over Kinder Wonderland


Eco Lifestyle voor Kids; Uniek, Puur & Eerlijk

Kinder Wonderland staat voor unieke maar 100% verantwoorde en eerlijke producten voor kids. Het maken van de beste keuzes voor je kinderen is niet altijd eenvoudig. Met Kinder Wonderland willen wij dit een stukje gemakkelijker maken; alle artikelen in ons assortiment zijn 100% gifvrij en een verantwoorde keuze voor je baby of kind. 

Wij zijn daarnaast van mening dat verantwoorde en pure producten heel goed samengaan met kwaliteit, originaliteit en design. Er komen gelukkig steeds meer merken die het een uitdaging vinden om kwaliteit en duurzaamheid te combineren met hip, vrolijk en origineel design. Aan ons de taak om deze mooie merken te ontdekken en die producten toe te voegen aan ons assortiment! 

Producten die goed zijn voor je kind én voor onze wereld!

Met Kinder Wonderland zijn we dagelijks op zoek naar merken die passen binnen de eisen die wij aan onze producten stellen. Het allerbelangrijkste vinden wij dat baby's en kinderen niet bloot worden gesteld aan giftige stoffen. Zij moeten veilig kunnen eten, drinken en spelen. Alle producten in het assortiment van Kinder Wonderland zijn dan ook 100% gifvrij en een veilige keuze voor je kind. Daarnaast genieten merken die Fairtrade produceren altijd onze voorkeur! 

Duurzame bedrijfsvoering 

Natuurlijk komt onze filosofie ook terug in de bedrijfsmatige keuzes die wij maken. Zo worden alle facturen geprint op papier dat gemaakt is van dunningshout uit bossen en afvalhout van zagerijen, het is 100% chloorvrij gebleekt (TCF) en bevat geen optische witmakers. Daarnaast worden onze visitekaartjes en kadobonnen allemaal met biologische inkt gedrukt (IPA-vrij op de Ecocolor-pers) op 100% gerecycled papier. Tenslotte vinden wij het zonde om verpakkingsmateriaal en dozen weg te gooien dus waar mogelijk zullen wij dit ook hergebruiken. 

Vragen en Advies

Omdat wij de tijd willen nemen om vragen te beantwoorden gaat onze voorkeur uit naar contact via de mail of whatsapp. Omdat Kinder Wonderland een klein bedrijf is kunnen vragen op die manier makkelijk worden opgepakt op het moment dat daar echt even de tijd voor kan worden genomen.
Verder kunnen vragen altijd gesteld worden via e-mail of via facebook of instagram. 

Contactgegevens

Kinder Wonderland
Taxandrialaan 57E
6021 XW Budel

I: www.kinderwonderland.nl

KvK: 74450239
BTW: NL859905639B01

 

» Kinder Wonderland «

✨open-end speelgoed ✨wollen kinderkleding ✨educatief speelgoed ✨barnsteen

Gratis bezorging

vanaf € 40,-

Vandaag besteld

morgen in huis