Altijd gratis feestelijk ingepakt!

Roommate


Roommate is een speels Deens Design merk voor kinderen, dat is opgericht door Christine Schwarzer en Anne Birgitte Balle. De collectie is uitermate geschikt voor de kinderkamer maar sommige artikelen zijn ook prima te integreren in de woonkamer! De producten van Roommate laten zich het best omschrijven als Scandinavisch, retro en grafisch. Ze gebruiken sprekende kleuren maar zijn toch niet per definitie alleen geschikt voor de kinderkamer.

Roommate gebruikt 100% biologisch katoen

De hele collectie van Roommate wordt gemaakt van GOTS- en OEKO-tex gecertificeerd biologisch katoen. Roommate wil voor haar producten niet anders dan de beste materialen, met een Roommate product haal je dan ook echt iets duurzaams in huis van bijzonder goede kwaliteit.

Roommate Tipi

Een bekend artikel uit de Roommate collectie is de Hippie Tipi; een prachtige speeltent eveneens gemaakt van 100% biologisch katoen! Deze Tipi tent is prachtig in de kinderkamer maar misstaat ook zeker niet in de woonkamer of (met lekker weer) in de tuin. De Tipi tenten zijn erg mooi afgewerkt en de kleurkeuze maakt dat de Tipi tent ook voor ouders een lust voor het oog is.

Roommate Collectie

Naast de Hippie Tipi bestaat de collectie van Roommate met name uit decoratie-artikelen voor de kinderkamer (veel bijzonder leuke kussens, plankjes, lampjes, poefjes of kapstokjes). Daarnast heeft Roommate altijd een aantal verschillende dekbedovertrekken in de collectie. Deze zijn eveneens gemaakt van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen, dus een verantwoorde keuze voor je kind om lekker onder te slapen.

Weergave: Lijst /Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op: