Altijd gratis feestelijk ingepakt!

Grapat - Houten Sensory Speelbak

Grapat - Houten Sensory Speelbak
Merk:Grapat
Materiaal:beukenhout (PEFC keurmerk)
Beschikbaarheid:Op voorraad
41,90
 
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
Klantbeoordeling 9.2 uit 466 reviews
Wij garanderen uitstekende service

Grapat - Sensory Speelbak

Dé ideale speelbak die ook nog eens mooi is om te zien. De binnenkant van de speelbak is vormgegeven met schilderingen die het spel stimuleren. Heel leuk om te combineren met kinetisch zandhouten dieren of uiteraard de andere prachtige producten van Grapat.

De Grapat houten speelbak is gemaakt van beukenhout en kent tal van mogelijkheden. De ‘free play box’ nodigt kinderen uit om met allerlei losse elementen hun eigen wereld te creëren. De speelbak is zeer geschikt voor kleine voorwerpen zoals knikkers, kralen en de losse houten figuren van Grapat. De bak zorgt ervoor dat het speelgoed niet valt of wegrolt en biedt tegelijkertijd een kader en een afbakening van het spel.

Je kan de houten speelbak ook goed gebruiken als sensory box en vullen met zand, meel, rijst of andere materialen die interessant aanvoelen. Jonge kinderen vinden het heerlijk hier met hun handen in te werken en het is vaak erg rustgevend. Als extra spelelement kan je ook ander speelgoed (bijvoorbeeld houten dieren dieren) verstoppen in de bak.

De bodem van de Grapat Play Tray houten speelbak is prachtig gedecoreerd met de natuurlijke elementen.

Open einde spel

Het Spaanse merk Grapat biedt spelmateriaal zonder instructies, met een open einde. Het uitgangspunt is om kinderen vrij te laten spelen met natuurlijke materialen die de creativiteit en fantasie stimuleren. Losse onderdelen in zachte kleuren moedigen kinderen aan om een eigen bedacht wereldje te vormen. Er is geen juiste of onjuiste manier van spelen met Grapat, om die reden worden alle speelsets zonder instructies geleverd.

Duurzaam spelen

De producten worden met de hand gemaakt en geschilderd op traditionele wijze. Het hout is afkomstig uit duurzaam beheerde Spaanse bossen en wordt uitsluitend bewerkt met natuurlijke grond- en kleurstoffen. De gebruikte kleurstoffen zijn gifvrij en op waterbasis. Door geen gebruik te maken van acrylverf blijven de karakteristiek eigenschappen van het hout behouden.

Grapat werkt samen met lokale ondernemers. Dat voorkomt niet alleen onnodige milieubelasting, maar is ook goed voor de regionale verbondenheid en gezamenlijke trots. Op die manier kan het merk de ook goede en gezonde arbeidsomstandigheden garanderen.

De producten worden afgewerkt met wassen en oliën van plantaardige oorsprong. De oliën kunnen in het begin een sterke aroma hebben, welke na een aantal dagen zal verdwijnen dus geniet ervan! Sinds 2019 is Grapat 100% plastic vrij.

Geproduceerd in: Spanje
Materiaal: beukenhout
Keurmerk: PEFC hout
Afmetingen: 45 x 65 x 7 cm. 

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed