Altijd gratis feestelijk ingepakt!
TickiT - Kristallen Bouwblokken van Acryl + Spiegel + Kaarten (25 stuks)

TickiT - Kristallen Bouwblokken van Acryl + Spiegel + Kaarten (25 stuks)

Merk:TickiT
Materiaal:25 stuks
Beschikbaarheid:Op voorraad
59,95
 
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Vandaag besteld, Maandag in huis*
Klantbeoordeling 9.2 uit 466 reviews
Wij garanderen uitstekende service

TickiT - Kristallen Bouwblokken van Acryl + Spiegel + Kaarten (25 stuks)

Waanzinnig mooie set, winnaar van meerdere awards!
Een set van 25 doorschijnende en gepolijste acrylaat blokken, inclusief vlakke spiegel en werkkaarten. De gladde, kleurige tactiele blokken zijn ontworpen om kinderen patronen en reeksen te laten vormen en fantasieplaatjes te creëren.

  • Reguliere veelhoeken ter ondersteuning van de taal van de wiskunde en voor het begrijpen van vormen en figuren (vierkant, driehoek, rechthoek, cirkel, ellips).
  • Onregelmatige vormen voor het maken van meer complexe tekeningen en om een rijke variatie in taal aan te moedigen (zoals golf, zigzag, boog, brug etc.)
  • Vlakke spiegel voor kinderen voor het maken van patronen en om de effecten te zien van spiegelsymmetrie
  • Gekleurde en heldere blokken waardoor kinderen de wereld in verschillende kleurschakeringen kunnen waarnemen, en om over elkaar te leggen om nieuwe kleurencombinaties te maken. Ook voor gebruik op een lichtpaneel.
  • 15 werkkaarten, van eenvoudig idee tot meer complexe uitdagingen. Plaatjes om te kopiëren in 2D of 3D, vormreeksen om op te lossen en ideeën voor spiegelsymmetrisch werk.
  • Handleiding voor leraren met achtergrondinformatie, suggesties voor activiteiten, vragen om aan kinderen te stellen en uitbreidingsideeën.

De Acrylaat Blokkenset wordt geleverd in een robuuste kaartendoos met aanwijzingen voor het gemakkelijk terugplaatsen van stukken en schuimplastic inzetstroken om de blokken veilig op te slaan.

Afmetingen: spiegel: 16x32cm, grootste blok: 8cm
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed