Altijd gratis feestelijk ingepakt!
Tuff Tray Onderstel - verstelbaar frame

Tuff Tray Onderstel - verstelbaar frame

Merk:Tuff Tray
Materiaal:kunststof
Beschikbaarheid:Op voorraad
84,95
 

Beschikbare opties:

*Tuff Tray:

Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Vandaag besteld, Maandag in huis*
Klantbeoordeling 9.2 uit 466 reviews
Wij garanderen uitstekende service

Het onderstel voor de Tuff Tray is gemakkelijk in elkaar te zetten. De standaard is verstelbaar in hoogte waardoor het voor diverse leeftijden te gebruiken is. Deze standaard is geschikt voor de Tuff Tray van 90cm doorsnede. De tuff tray is apart te bestellen.

Eigenschappen Standaard

- Standaard Verstelbaar: H45cm, 55cm of 65cm.
- Gecoat metaal.
- De standaard is gemakkelijk in en uit elkaar te halen.

Wat is een Tuff Tray?

Een Tuff Tray, ook wel bekend als een Tuff Spot, ziet er op het eerste gezicht misschien niet heel spannend uit. Het is een grote achthoekige plaat van kunstof met opstaande randen. Deze randen zijn ideaal voor elk soort 'messy play' (sensorisch spel). De diameter van een standaard Tuff Tray is ongeveer 1 meter. Ze zijn zowel binnen als buitenshuis te gebruiken.
Een Tuff Tray is opgebouwd uit 2 delen:
- een Tuff Tray
- een (verstelbaar) onderstel (in hoogte verstelbaar op 45, 55 en 65cm)

Wanneer is mijn kind klaar voor een Tuff Tray?

Je weet wanneer een kind toe is aan een Tuff Tray wanneer hij of zij geinteresseerd raakt in "Messy Play" (sensorische) activiteiten zonder hierbij constant toezicht nodig te hebben. Meestal betekent dit:
- Peuterleeftijd, vanaf ongeveer 2 jaar. Vanaf deze leeftijd is de grove als fijne motoriek zich aan het ontwikkelen zodat ze voldoende controle hebben over hun activiteiten en alle zintuigen kunnen inzetten
- de fantasie begint te ontwikkelen, rond deze vroege peuterleeftijd neemt de fantasie een ware vlucht. Het is dan ook een perfect moment om de Tuff Tray te introduceren. 

De belangrijkste voordelen van een Tuff Tray

- Moedigt sensorisch, actief spel aan - terwijl het ook alles binnen de Tray houdt
- Helpt om de verbeelding te ontwikkelen door verschillende 'werelden' te verzinnen
- Bevordert positief spel, op een afgebakende ruimte
- Een fijne manier om meer verbinding te krijgen met buitenactiviteiten, bijvoorbeeld het onderzoeken van planten
- Stimuleert de ontwikkeling van grove en fijne motoriek

Ideeën voor Tuff Tray

Sensorisch spel

- Zand: buiten met gewoon speelzand of binnen met kinetisch zand. Combineer dit bijvoorbeeld met houten dieren of het houten speelgoed van Grapat
- Water: water heeft een enorme aantrekkingskracht op kinderen. Samen met wat zeepsop wordt dit helemaal een groot feest!
Waterbeads! Deze kleine korrels nemen heel veel vocht op en zijn daarna heerlijk om tussen je vingers te voelen of te sorteren met een grote pincet.
- Ontbijtgranen, pasta, etc: De gemakkelijkste manier om te beginnen is door thuis in de kasten te kijken! Ontbijtgranen en pasta (gekookt of ongekookt) kunnen een fantastisch speelmiddel zijn voor baby's en kinderen (zolang er goed toezicht op wordt gehouden). Door verschillende soorten ontbijtgranen en pasta te mengen, kunnen baby's en kinderen verschillende texturen met hun handen ontdekken. 

Fantasie spel

Boek: gebruik een broek om een Tuff Tray thema te maken. Alle elementen uit het boek kunnen gebruikt worden op de tuff tray, denk aan een boek over dino
- Small World Play: kinderen vinden het heerlijk om verhalen na te spelen die ze eerder hebben gehoord of om ze zelf te verzinnen. Door simpelweg je boerderij over te zetten naar je Tuff Spot Tray en een paar natuurlijke materialen zoals boomstammen, stokken en stenen van buiten toe te voegen, wordt deze wereld echt magisch. Of bouw een prachtig sprookjes- en elfendorp. 

Educatief

- Sorteerspel
- Cijfers/Letters

Vrij Open-Einde Spel

Tot slot is deze ook gewoon heel fijn! Voeg maar een paar elementen toe (een stukje hout, blaadjes) en zie waar je kind zelf mee komt!

Wil je nog meer inspiratie? Kijk op onze blog voor nog veel meer ideeën inclusief foto's.

Belangrijk om op te letten

- Zorg ervoor dat de standaard in hoogte verstelbaar is: verschillende Tuff Tray-activiteiten dat de Tuff Spot zich op verschillende hoogtes bevindt.
- Laat de Tuff Tray niet buiten staan: Tuff Trays zijn geweldig om buiten mee te spelen, maar we raden je af om deze standaard 's nachts of in de regen buiten te laten staan.

Materiaal: Gecoat metaal
Inhoud: Let op, alleen het onderstel! De Tuff Tray is als optie mee te bestellen.
Afmetingen: instelbaar op 45, 55, 65 cm hoogte
Leeftijd: vanaf 1-2 jaar (afhankelijk van activiteiten)

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed