Wobbel

Wobbel is in december 2015 opgericht door Wouter en Hannelore, bekenden via de opvang van hun kinderen. Via de motoriek van Hannelore's jongste kind kwamen ze in gesprek over de Wobbel en bleken ze samen precies te kunnen wat de ander niet alleen kon. Wouter is ontwerper en designer, Hannelore freelance communicatiemanager. Blijkbaar een perfecte combinatie om de Wobbel op de kaart te zetten en tot een groot succes te maken! 

De Wobbel

Met de Wobbel haal je een uniek stuk speelgoed voor je kind in huis. Je kint wordt allereerst gestimuleerd om te bewegen: balans zoeken op de Wobbel. Bij Wobbel staan ze voor een vrije manier van groeien en leren. Er wordt zelfs gewerkt aan een innovatie binnen het onderwijs waarin bewegend leren centraal staat.

Geschiedenis van de Wobbel

De Wobbel komt oorspronkelijk uit de Waldorf-scholen; in Nederland beter bekend als de Vrije School. Het Balance Board is daar een ware klassieker. De Wobbel is een eigentijdse vormgeving van dit Balance Board, met nieuwe toevoegingen.

Wobbel stimuleert spel, gebruik, balans en kracht

De Wobbel ondersteunt op een speelse manier het lichaamsbewustzijn en het evenwicht bij je kind. Je kunt er allerlei leuke oefeningen op bedenken en op die manier heel gericht spiergroepen versterken. Maar daarnaast is de kracht van de Wobbel dat het de fantasie van kinderen prikkelt door haar ongedefinieerdheid: je moét er niks mee doen, alles mag. De vorm stimuleert de creativiteit van je kind omdat het simpelweg alles kan zijn wat je kind er zelf in ziet!

Wobbel produceert duurzaam

De Wobbel Boards worden duurzaam geproduceerd en bestaan uit natuurlijke materialen. De Wobbel wordt gemaakt uit zorgvuldig gestapelde en geperste lagen beukenhout. Daar bovenop wordt een laag EKO wolvilt gebruikt.

Er zijn geen producten van dit merk.